« inapoi

Oferta de la SpeedHost.ro: Aceasi calitate dar platesti cu 30% mai putin

Pretul este de cele mai multe ori un indicator al calitatii, regula care se aplica si in cazul serviciilor de web hosting. Un serviciu calitativ si de incredere presupune costuri pe masura.

Pe langa prezenta online a site-ului, un serviciu de web hosting presupune si o parte de suport, pe care sa te poti baza ca intervine promt in cazul in care apar eventuale probleme. Promtitudinea suportului tehnic poate insemna o noua comanda in magazinul tau online sau o cerere de oferta pentru servicile pe care le oferi. De aceea trebuie sa apelezi doar la profesionisti, fini cunoscatori ai problemelor care pot interveni si care intervin promt cu solutia optima, astfel incat site-ul tau sa fie intotdeauna in cea mai buna forma pentru a intampina noi clienti.

Din 2004, SpeedHost (www.speedhost.ro) iti asigura servicii profesionale de web hosting si un suport tehnic prompt pentru afacerea ta online. Acum, SpeedHost lanseaza campania Voucher 30% pentru a da afacerii tale acces rapid catre online.

Comanda pe www.speedhost.ro folosind acest cod – 2012reducere30 – si vei primi pe loc un discount de 30%, deloc neglijabil pentru un serviciu de web hosting de calitate.